Bancuri cu Emo Pagina 1

 
 

Care este poporul emo al Europei ?
Romanii , ca atunci cand nu mai suporta fug din tara, se arunca de la etaj, isi dau foc cu benzina, se spanzura, se arunca de la inaltimeI: Autopsia unui emo ?
R: Deshidratare cauzata de plans excesivVine un turist prin Romania.
Intra intr-un bar, si cere un whisky. La un moment dat, langa el se pune un emo-kid. Vanzatorul nu mai sta pe ganduri, scoate o pusca de vanatoare, i-o pune intre felinare si ii zboara creierii.
Toata lumea din bar statea linistita, impasibila, la care turistul uimit:
- Poi bine dom`le, chiar asa sa omorati un om nevinovat?
Ce a facut bietu om?
- E emo-kid, la noi sunt asa de multi incat s-a legalizat uciderea lor.
Auzind acestea, turistu merge, isi cumpara o pusca, ia niste insigne, le arunca pe strada si se pune la panda. Nu trec 5 minute, ca zona e ticsita de emo-kids. Asta nu sta pe ganduri si incepe sa-i ciuruiasca, la care apare un echipaj al politiei care-l ia pe sus si-l duce la inchisoare.
Turistul:
- Poi bine dom`le, da parca aici e legal sa omori emo!
Politaiul:
- Da ma, e legal, da nu ai voie sa-i momesti!!Emo-girl: Vrei sa ne mozolim?
Emo-boy: Nu.
Emo-girl: Vrei sa facem sex?
Emo-boy: Nu chiar.
Emo-girl: Vrei sa plUn emo merge la biblioteca si intreaba:
- Carti despre sinucideri aveti? La care bibliotecara, pe sub ochelari:
- Nu-ti dau, ma, ca nu mi-o mai aduci inapoiDe cati emo este nevoie ca sa schimbe un bec? De niciunul, emo pot sa planga si pe intuneric.Care-i asemanarea intre un ninja si un EMO? Amandoi se dau cu carbuni la ochi!! - Care-i deosebirea intre ei? Ninja cand se enerveaza ii taie pe altii, EMO cand se enerveaza se taie pe el !!Daca vezi un emo cu bretonul dat pe spate, fara piercings si zambind uita-te bine in calendar ca e HalloweenS-a inventat un nou tip de Pizza: Pizza Emo! - Se taie singura!Tata m-a intrebat care este animalul preferat al celor Emo... eu am stat am gandit si am tot gandit... si... mi-am dat seama intr-un final ca... e LAMA!