Bancuri Seci Pagina 1

 
 

AlQaeda=cei care te ajuta... sa mori.
Stilul AlQaeda, varianta Hollywood: "sfintManagementul Motelului Globalisation din Dubai asigura o cazare in Conditii mortale! Clientii beneficiaza din plin de praful si pulberea desertului!2 pereti vorbesc:
-Ne intalnim la colt!BULA SI CU STRULA MERG CU TRENUL.CAND DAU SA INTRE IN COMPARTIMENT AMANDOI LESINA. CINE ERA IN COMPARTIMENT? OAIA CEA ROZ.Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni.
Se uita in sus: senin. merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Si asa a luat doua palmi din senin.Doua bufnite stau pe o creanga
una-buhuhu
cealalta-da buhuhu la mata ca mai speriatUN CIOBAN AVEA O TURMA MARE DE OI.INTRE OILE ACESTEA EL AVEA O OAIE ROZ CARE VALORA CAT TOATA AVEREA LUI.DAR INTRO ZI EL PIERDU OAIA ROZ. IMPARATUL DE SUPARARE II TAIE CAPUL.IMPARATUL IL TRIMITE PE FIUL CEL MARE SA CAUTE OAIA ROZ.DAR ACESTA SE INTOARCE FARA SUCCES.IL TRIMITE PE FIUL MIJLOCIU DAR SI ACESTA PATZESTE LA FEL.IL TRIMITE SI PE FIUL CEL MIC DAR SI ACESTA SE INTOARCE FARA SUCCES.