Bancuri Seci Pagina 1

 
 

Directorul unei firme din România către noul său adjunct:
- Ești venit în această firmă de foarte puțin timp și deja ai reușit să parcurgi toate treptele ierarhice de la simplu muncitor și ai trecut cu cea mai mare notă și concursul de promovare!
Ai rezultate foarte bune. Felicitări!
- Mulțumesc, tată!AlQaeda=cei care te ajuta... sa mori.
Stilul AlQaeda, varianta Hollywood: "sfintíi" criminali, portretizati in filme, care "trimit" oamenii la Dumnezeu.Managementul Motelului Globalisation din Dubai asigura o cazare in Conditii mortale! Clientii beneficiaza din plin de praful si pulberea desertului!Directorul unei foarte mari companii de stat venea la lucru în fiecare dimineață cu mașina de servici. Când ajungea la poartă, bariera se ridica instantaneu iar portarul dădea binețe:
- Bună dimineața, Domnule Director! Să trăiți! Să trăiți!
Intr-o dimineață, ca să-și mai limpezească mintea și să mai scape de stres, directorul hotărăște să vină pe jos la servici, mai ales că stătea și destul de aproape. Ajunge în dreptul barierei și este văzut de portar:
- Ce-i bă, Pu....! Nu mai ești director?2 pereti vorbesc:
-Ne intalnim la colt!BULA SI CU STRULA MERG CU TRENUL.CAND DAU SA INTRE IN COMPARTIMENT AMANDOI LESINA. CINE ERA IN COMPARTIMENT? OAIA CEA ROZ.Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni.
Se uita in sus: senin. merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga,in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Si asa a luat doua palmi din senin.Doua bufnite stau pe o creanga
una-buhuhu
cealalta-da buhuhu la mata ca mai speriatUN CIOBAN AVEA O TURMA MARE DE OI.INTRE OILE ACESTEA EL AVEA O OAIE ROZ CARE VALORA CAT TOATA AVEREA LUI.DAR INTRO ZI EL PIERDU OAIA ROZ. IMPARATUL DE SUPARARE II TAIE CAPUL.IMPARATUL IL TRIMITE PE FIUL CEL MARE SA CAUTE OAIA ROZ.DAR ACESTA SE INTOARCE FARA SUCCES.IL TRIMITE PE FIUL MIJLOCIU DAR SI ACESTA PATZESTE LA FEL.IL TRIMITE SI PE FIUL CEL MIC DAR SI ACESTA SE INTOARCE FARA SUCCES.