Bancuri Haioase Pagina 3

 
 

Prietenia intre femei:
O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.

Prietania intre barbati:
Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo.Moş Crăciun intră pe horn într-o casă şi nimereşte în dormitorul unei tinere superbe, care dormea goală în pat. Nehotărît, începe să se plimbe de colo-colo prin încăpere, zicînd:
- Dacă o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, dacă nu o fac, nu o să mai pot ieşi pe coş.Soţul se întoarce dintr-o călătorie, deschide uşa la dormitor, iar acolo prietenul lui şi soţia fac dragoste. Soţul scoate arma și își împușcă prietenul. Soţia se ridică obosită, graţios se apropie de oglindă, ia rujul, se rujează și cu un oftat uşor spune: - Cu așa o atitudine îți vei pierde toți prietenii !10 barbati se arata in fata portii raiului inaintea lui Sfantu Petru. Sfantu Petru le zice la barbati:
- Toti care si-o inselat nevasta sa faca un pas in fata.
6 oameni pasesc, la care Sfantul Petru spune:
- Voi 6 veniti cu mine in rai, restul de 4 ramaneti aici.
Cei 4 protesteaza iar Sfantul Petru le spune ca pacatul se iarta dar prostia nu.
10 femei se prezinta la portile raiului
Petru: toate care v-ati inselat sotul sa faca un pas in fata.
9 femei fac un pas in fata. Sfantul Petru zice: voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi.Doi vamesi discuta:
- Maine este ziua sefului. Ce sa-i cumparam ?
- Hai sa-i luam un Mercedes ultimul tip !
- Este prea putin ! Merita mai mult !
- Hai sa-i luam o vila cu piscina !
- Tot e cam putin !
- Sau mai bine sa-l lasam o zi in locul nostru...
- Aaa,nici chiar asa,asta nu se poate, e mult prea mult !La intalnirea internationala a vamesilor se discuta la un pahar de sampanie.
Vamesul francez zice: Ba, eu intr-un an mi-am luat castel pe valea Loarei. Englezul: Eu intr-un an mi-am luat un lant hotelier in Alpi.
Romanul: Eu intr-un an mi-am luat BMW.
Astia se uita cu mila la el: Asa nasol e la voi ?
La care Romanul mirat le zice : totusi, BMW e o companie destul de mare ...Dialog în pat:
- Dragul meu, tu mă iubeşti?
- Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări?-Te-a costat mult sa inveti sa sofezi?
- O, da! Doua masini.Doi prieteni buni se intalnesc. La care unul ii spune celuilalt: -Am o veste rea sa-ti dau. Celalalt -Te rog nu o spune si asa am avut o zi grea, is obosit nervos lasa mai bine o sa-mi zici alta data. Dupa 2 saptamani se intalnesc din nou. De data asta am sa-ti zic o veste si mai rea, chiar groaznica. Celalalt tot obosit dupa o zi grea la serviciu, stii ce spune-o dar te rog spune-o direct cat mai scurt nu o lungii. Ei bine sa stii ca nevastata ne insala pe amandoi.